• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Paris Saint Germain a amânat pentru anul viitor transferul definitiv al lui Kylian Mbappe, special pentru a respecta regula fair-play-ului financiar impusă de UEFA, însă e departe de a reuşi acest lucru.

L'Equipe susţine că parizienii mai au nevoie de 75 de milioane de euro pentru a respecta regula impusă forul continental, deşi au amânat pentru vara lui 2018 plata celor 180 de milioane de euro pentru Mbappe.

În aceste condiţii, principala variantă de a acoperi această "gaură" ar fi de a vinde mai mulţi jucători în iarnă, în condiţiile în care PSG a păstrat în vară jucători pentru care a avut oferte importante şi care nu mai prind acum primul 11 constant, precum Angel Di Maria şi Javier Pastore. Vânzarea celor doi în ianuarie ar putea acoperi această sumă. 

Şeicii de la PSG se bazează însă şi pe sumele care vor mai veni din drepturile TV şi pe vânzările de bilete şi din marketing, care au crescut exponenţial după sosirea lui Neymar de la Barcelona, pentru 222 de milioane de euro.

Şi disputarea unor meciuri amicale pe bani mulţi, în ţări exotice, ar putea fi o importantă sursă de venit în continuare pentru PSG.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT