• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

În așteptarea lui Neymar, PSG transferă un fundaș central din Argentina. În vârstă de 19 ani, Juan Foyth este pe cale să ajungă în capitala Franței, pentru o sumă mai mare de 10 milioane de euro, după cum a anunțat chiar președintele lui Estudiantes, fostul internațional Juan Sebastian Veron.

Foyth a mai fost dorit de Tottenham și AS Roma, înainte să ajungă la un acord pentru transferul la Paris Saint-Germain. Suma exactă a tranzacției nu a fost dezvăluită, dar Veron a indicat că este mai mare de 10 milioane de euro.

Argentinianul este al treilea jucător cu profil defensiv transferat în această vară de directorul sportiv Antero Henrique, după spaniolul Yuri Berchiche și brazilianul Daniel Alves - chiar dacă în cazul celui din urmă nu se poate spune că este exclusiv apărător, fiindcă a fost folosit în primul meci oficial ca extremă dreaptă în compartimentul ofensiv în sistemul 4-3-3 al tehnicianului Unai Emery.

Cel mai probabil, Foyth va fi a patra soluție la PSG pentru postul de fundaș central, după titularii Thiago Silva și Marquinhos și Kimpembe.

Francezii de la Le Parisien au precizat că principala țintă a giganților din Ligue 1 a fost Pepe, căruia i-a expirat contractul cu Real Madrid, dar care în cele din urmă a ajuns la Beșiktaș Istanbul.