• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Paris Saint-German trebuie să plătească celor de la Manchester United o sumă considerabilă dacă dorește într-adevăr să-l aducă pe Jose Mourinho în cursul verii viitoare. Nu mai puțin de 30 de milioane de lire sterline trebuie să achite orice echipă dorește să-l aducă pe managerul lusitan.

Presa internațională notează că ”The Special One” este legat o eventuală mutare pe Parc des Princes, dar rezilierea contractului pe care lusitanul îl are cu United i-ar costa pe parizieni nu mai puțin de 30 de milioane de lire sterline. Jurnaliștii notează că în urmă cu 18 luni când lusitanul a semnat contractul cu Manchester clubul englez a ținut să-i securizeze înțelegerea în cazul în care va apărea o astfel de situație. Mourinho a încheiat o înțelegere pe trei ani în valoare de 45 de milioane de lire sterline. El a fost de acord cu cererea făcută de United, potrivit căreia acordul ar trebui să includă opțiunea de alte 12 luni (această clauză putând fi declanșată doar de club). United a câștigat în ultima etapă cu Newcastle pe teren propriu, sco 4-1. ”Diavolii” se află pe locul doi în clasamentul din Anglia, la opt puncte ce-i drept de prima clasată, ”concitadina” City.

Le Parisien a susţinut că actualul antrenor al lui PSG, Unai Emery, va fi păstrat doar dacă va ajunge cel puţin în semifinalele Ligii Campionilor, caz în care contractul său ar fi prelungit cu un an. În cazul câştigării trofeului, înţelegerea sa s-ar extinde cu cel puţin doi ani. PSG e prima în Ligue 1 după 13 etape, cu 35 de puncte, şi conduce şi grupa B din Liga Campionilor, cu maximum de puncte şi un golaveraj impresionant după patru etape: 17-0.