• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

Paris Saint-Germain i-a dat o nouă lovitură Barcelonei. Francezii au oficializat marți ”transferul” pe care presa din vestul Europei l-a confirmat în urmă cu mai mult de o lună.

Este vorba despre Russell Stopford, șeful responsabil cu problemele digitale de pe Camp Nou, care a ales să plece pe Parc des Princes.

Această mutare vine după ce, în timpul verii, parizienii l-au luat pe Neymar, de la Barcelona, după achitarea clauzei de reziliere în valoare de 222 de milioane de lire sterline și după ce au refuzat toate ofertele catalanilor pentru Marco Verratti și Angel di Maria.

Russell Stopford a venit să lucreze pe Camp Nou la rugămintea lui Josep Maria Bartomeu în urmă cu un an și cunoaște perfect lumea fotbalului încă din perioada în care acesta ocupa funcția de directorul general al clubului englez Manchester City între anii 2011 și 2014.

La PSG, Stopford se va ocupa de optimizarea distribuției contentului online, având în vedere că clubul condus de Nasser Al Khelaifi are nevoie de o promovare mult mai bună în mediul virtual.

După transferurile lui Neymar și Kylian Mbappe, din vară, canalul de YouTube al lui PSG, spre exemplu, a avut parte de cinci ori mai multe vizite începând cu luna august.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT