• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

PSG nu se oprește la transferul lui Neymar și plănuiește lovitura prin care ar avea un atac cu adevărat stelar. Vicecampioana din Hexagon îl vrea pe Alexis Sanchez și se folosește de cei doi brazilieni aduși în această vară.

Astfel, conform diario.elmercurio.com, Neymar și Dani Alves l-au sunat pe chilianul de 28 de ani pentru a-l convinge pe fostul coleg de la Barcelona să vină în Ligue 1.

Alexis se află în discuții avansate cu Antero Henrique, directorul sportiv al lui PSG, care i-a propus lui Sanchez un contract pe patru ani, cu un salariu de 13,5 milioane de euro pe sezon. Arsenal ar urma să primească 55 de milioane de euro în urma transferului.

Alexis Sanchez a ajuns în 2014 la Arsenal, atunci când ”tunarii” l-au transferat cu 42,5 milioane de euro de la Barcelona. În această vară, el a fost dorit de Manchester City și Paris Saint-Germain.

El a revenit de curând la club, după ce a avut o vacanță prelungită, întrucât a participat cu reprezentativa statului Chile la Cupa Confederațiilor din Rusia, iar, în ultimele zile, a acuzat o răceală.

65 de milioane de euro e cota lui Alexis
144 de meciuri a jucat atacantul pentru Arsenal
72 de goluri și 42 de pase decisive a reușit chilianul la Arsenal