• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Lupta pentru titlu în campionatul Franței, transmis ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport, este cea mai spectaculoasă din ultimii ani. PSG este doar pe locul 3, fiind depășită de Monaco și Nice.

De altfel, Monaco este echipa cu cel mai bun atac din primele 5 ligi ale Europei, având nu mai puțin de 43 de goluri marcate. De altfel, doar într-un meci din cele 14 nu a înscris Monaco, înfrângerea de la Nice, scor 0-4.

În ultima etapă, ÎN DIRECT la Digi Sport, Monaco a făcut spectacol și cu Marseille, pe care a învins-o cu un categoric 4-0, ajungând la 10 victorii în 14 etape.

Surprinzător, Monaco are o ofensivă chiar mai bună decât Barcelona și Real Madrid, cu mențiunea că în Spania s-au disputat 13 etape. Catalanii au punctat de 33 de ori, în timp ce liderul din La Liga a marcat 36 de goluri.

Monaco depășește alte două nume grele din Europa, Roma și Liverpool. Italienii au înscris 33 de goluri, în timp ce oamenii lui Klopp au 32 de reușite în Premier League.

Echipa lui Leonardo Jardim a impresionat și în UEFA Champions League și a câștigat cu o etapă înainte de final o grupă din care mai fac parte Leverkusen, Tottenham și CSKA Moscova.