• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Pe lângă golurile pe care le marchează, Neymar continuă să cauzeze probleme la Paris, după transferul său de la FC Barcelona. Conform Le Parisien, care citează o sursă apropiată de clubul de pe Parc des Princes, între starul brazilian și antrenorul Unai Emery s-a produs deja o ruptură ce pare, pentru moment, iremediabilă.

Conform publicației amintite, Neymar s-ar fi răsculat deja împotriva propriului antrenor, pe care nu îl mai suportă, și își dorește o demitere cât mai rapidă a spaniolului. Acesta n-ar fi singurul care nu-l place pe Emery, el avându-i alături și pe conaționalii brazilieni Dani Alves, Thiago Silva și Lucas Moura.

Ruptura dintre Neymar și tehnician s-a produs după ce jucătorul ar fi fost nemulțumit tocmai de faptul că el este tratat la fel ca ceilalți jucători și nu ca o vedetă.

Le Parisien mai notează că brazilianul s-ar fi așteptat ca el să iasă pe deplin învingător din acel conflict pe care l-a avut cu Edinson Cavani, la meciul cu Olympique Lyon.

Poziția lui Unai Emery la PSG nu era însă una solidă nici înainte de acest presupus conflict cu Neymar. Presa a scris încă de la finalul sezonului trceut, când clubul francez a fost eliminat în optimile Ligii Campionilor de Barcelona (după ce a câștigat turul cu 4-0 și a pierdut returul dramatic cu 1-6) și a ratat titlul în Ligue 1 în fața lui Monaco, despre faptul că oficialii de Parc des Princes pregătesc înlocuirea sa.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT