• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Transferul lui Neymar de la Barcelona la PSG este tot mai aproape să se realizeze, iar ultimele detalii ale mutării vor fi negociate direct de tatăl brazilianului în fața conducerii formației din capitala Franței. Radio Monte Carlo anunță că întâlnirea dintre cele două părți este programată chiar joi seară, în orele următoare.

Președintele parizienilor, Nasser Al-Khelaifi, a avut o întâlnire în vara trecută cu tatăl lui Neymar, iar RMC - preluate și de spaniolii de la As - speculează că atunci ar fi fost puse bazele transferului pe care l-ar fi vrut chiar de atunci, dar ulterior jucătorul și-a prelungit contractul cu Barcelona și părea că totul a picat.

Sursa citată susține că familia Neymar a redeschis discuțiile, care sunt foarte avansate. Acum, tatăl jucătorului și președintele lui PSG mai au de discutat doar detalii, în cadrul unei ședințe la care va lua parte și noul director sportiv de pe Parc des Princes, Antero Henrique.

Chiar în ziua în care s-a aflat despre transferul de 222 de milioane de euro al lui Neymar de la Barcelona la PSG, fotbalistul - aflat în vacanță în acel moment - a primit pe iaht vizita tatălui său, în timp ce se distra alături de mai mulți prieteni și imediat presa a speculat că petrecerea ar fi fost în cinstea noului transfer.

Jucătorul a plecat cu Barcelona în SUA, acolo unde vicecampioana Spaniei participă la International Champions Cup, cel mai puternic turneu amical, care în România este transmis ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport.

186 de meciuri a jucat Neymar la Barcelona.

105 goluri a marcat Neymar la Barcelona.

80 de pase decisive a oferit Neyma la Barcelona.