• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Zlatan Ibrahimovic, celebrul fotbalist suedez al lui Paris Saint-Germain, a dat de înţeles că ar putea reveni la Ajax Amsterdam, echipa olandeză la care a jucat între 2001 şi 2004, informează site-ul goal.com.

Într-o înregistrare de pe site-ul oficial al lui "lăncierilor", Zlatan invită fanii clubului să câştige un tricou cu numărul 9, inscripţionat cu numele său. Atacantul a făcut o mică mărturisire despre viitorul său:

"Salutare tuturor suporterilor lui Ajax. (...) Nu se ştie niciodată, poate că va fi tricoul meu în sezonul viitor şi veţi avea o şansă să-l câştigaţi. Vă doresc tot ce-i mai bun şi sper că Ajax va câştiga multe trofee în viitor, chiar dacă eu nu sunt aici. Continuaţi să-i încurajaţi pe jucători şi să fiţi loiali clubului vostru".

VIDEO CU MESAJUL LUI ZLATAN

 

 

Draagt Zlatan Ibrahimovic dit shirt volgend jaar? Of draag jij het... SHARE & WIN THIS SHIRT (signed by Zlatan)Will Zlatan Ibrahimovic be wearing this jersey next year? Or will you...

Posted by AFC Ajax on Friday, 29 January 2016

Ibrahimovic, în vârstă acum de 34 de ani, a fost campion al Olandei cu Ajax, la care juca atunci şi Cristian Chivu.

Viitorul lui Ibrahimovic este în centrul dezbaterilor de la începutul sezonului. La final de contract în iunie 2016, suedezul nu mai este atât de sigur că se va despărţi de PSG la finalul actualei stagiuni. De câteva săptămâni, anturajul său a sugerat că prelungirea înţelegerii cu parizienii nu ar mai fi atât de improbabilă.