• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • Liga 1: Botoșani-Viitorul (ora 18:00) și Astra-CFR Cluj (ora 20:30) se joacă luni, 25 septembrie, pe Digi Sport 1

Seria de 5 meciuri fără înfrângere a lui Olympique Marseille în Ligue 1 a luat sfârșit la Montpellier, acolo unde echipa lui Rudi Garcia a cedat cu 3-1.

După două remize albe cu PSG și Bordeaux, Marseille spera la o victorie pe terenul lui Montpellier. Gazdele au avut, însă, un start excelent. Boudebouz a fost pe fază la mingea respinsă de portarul Pele și a marcat după doar 4 minute. Boudebouz și-a trecut în cont dubla și a stabilit scorul pauzei la 2-0 pentru Montpellier, după o combinație cu Camara.

Trupa lui Rudi Garcia a sperat să revină în meci după ce lovitura de cap a lui Thauvin a lovit bara și apoi fost deviată în plasă de portarul Pionnier (52). După doar 5 minute, Mounie a refăcut diferența de două goluri și a stabilit scorul final 3-1 pentru Montpellier.

Echipele:

Montpellier: Pionnier - Deplagne (89 Vanden Borre), Hilton, Saint-Ruf, Roussillon - Sanson, Shkiri - Camara (62 Lasne), Boudebouz (90+1 Marveaux), Sessegnon - Mounie;
Antrenor: Frederic Hantz;

Marseille: Pele - Fanni (46 Sakai), Rolando, Doria, Bedimo - Lopez, Diarra, Cabella (46 Anguissa) - Thauvin, N'Jie (76 Rabillard), Alessandrini;
Antrenor: Rudi Garcia.

VIDEO Montpellier - Marseille 3-1

Sursa foto: mhscfoot.com