• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Alexis Sanchez nu mai vrea să joace pentru Arsenal, iar chilianul nu şi-a ascuns furia faţă de oficialii "tunarilor", după ce transferul său la Manchester City a picat. Mai mult decât atât, conducerea echipei lui Pep Guardiola ar pregăti o plângere oficială împotriva londonezilor, susţinând că fotbalistul de 28 de ani a semnat pentru "cetăţeni".

Potrivit presei din Chile, Arsenal a fost de acord cu oferta de 65 de milioane de euro primită din partea lui City pentru Alexis, iar jucătorul a semnat contractul cu gruparea din Manchester. Totuşi, mutarea nu s-a realizat, pentru că londonezii ar fi refuzat să-l lase pe sud-american să plece, în condiţiile în care nu au reuşit să ajungă la o înţelegere cu AS Monaco în privinţa lui Thomas Lemar.

Oficialii de pe Etihad nu vor să lase lucrurile aşa şi este de aşteptat să facă o plângere oficială, pentru a protesta faţă de modul în care a acţionat Arsenal în acest caz, scrie emol.com.

În acelaşi timp, Alexis Sanchez a reacţionat nervos după ce plecarea sa de la Arsenal a fost blocată în ultimul moment. Jucătorul i-ar fi spus lui Arsene Wenger încă din weelend, după eşecul categoric cu Liverpool (0-4), că nu mai doreşte să continue pe Emirates, iar modul în care au fost conduse negocierile l-a făcut să explodeze.

Site-ul Goal scrie că Manchester City nu a renunţat încă la ideea de a-l transfera pe chilianul care a mai lucrat cu Guardiola la FC Barcelona. Astfel, "cetăţenii" ar urma să facă o nouă tentativă de a-l cumpăra pe Alexis în perioada de mercato din ianuarie.