• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Carlo Ancelotti a fost anunțat deja drept viitorul antrenor al lui Bayern Munchen, după ce Guardiola a făcut publică despărțirea de campioana Germaniei, însă gigantul bavarez nu a fost prima echipă care l-a ofertat.

Manchester United a discutat cu tehnicianul italian în luna noiembrie, înainte ca acesta să fie desemnat oficial drept succesorul lui Guardiola. Potrivit britanicilor de la Daily Mail, vicepreședintele Ed Woodward voia să-l înlocuiască din vară pe Louis Van Gaal, care între timp a ajuns la 8 meciuri consecutive fără victorie pe banca "diavolilor".

Ancelotti (56 de ani) deja discuta cu Bayern, dar încă nu dăduse un răspuns final. În cele din urmă, a ales Germania. Italianul a mai antrenat în Anglia, la Chelsea și încă mai are o casă la Londra.

Se pare că nici Guardiola nu merge la United. A ales tot orașul Manchester, dar va semna cu City, în cele din urmă.

3 trofee a câștigat Carlo Ancelotti ca antrenor la Chelsea: titlul în Premier League (2010), Cupa Angliei (2010) și Supercupa Angliei (2009).

3 trofee Champions League a cucerit Carlo Ancelotti, ca antrenor: două cu AC Milan (2003, 2007) și una cu Real Madrid (2014).

De două ori a câștigat Ancelotti Cupa Campionilor Europeni ca jucător, pe ambele cu AC Milan (1989, 1990).