• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Antrenorul italian Carlo Ancelotti nu ar refuza o revenire la Chelsea, pe care a pregătit-o între 2009 şi 2011, însă consideră că gruparea de pe Stamford Bridge nu se va despărţi de actualul său tehnician, portughezul Jose Mourinho.

"Nu am nicio problemă cu Chelsea. Însă Jose nu va fi concediat. Au decis să-l păstreze şi cred că au făcut o alegere bună", a declarat Ancelotti pentru cotidianul britanic Daily Mail.

Ancelotti, liber de contract după despărţirea de formaţia spaniolă Real Madrid, la finalul sezonului trecut, a adăugat că şi-ar dori să lucreze din nou la un club englez de top, dezminţind însă zvonurile conform cărora ar fi fost contactat de Liverpool, înainte ca oficialii echipei de pe Anfield să-l aleagă pe germanul Juergen Klopp.

"Mi-ar face plăcere să lucrez din nou în Anglia", a declarat italianul, în vârstă de 56 ani, care a mai condus în cursul carierei sale două dintre cele mai puternice cluburi din Serie A, Juventus Torino şi AC Milan.

"Îmi place fotbalul de aici, deţin în continuare o locuinţă la Londra şi mi-aş dori să lucrez la o echipă care să fie competitivă atât în Anglia cât şi la nivel european", a mai spus Carlo Ancelotti.

După ce a câştigat titlul în Premier League în sezonul trecut, portughezul Jose Mourinho traversează acum o situaţie delicată la Chelsea, echipa sa ocupând doar locul 16 în clasament, cu 3 victorii înregistrate în 12 etape. Londonezii s-au descurcat ceva mai bine în Liga Campionilor, unde se află pe poziţia a 2-a în Grupa G, după 4 etape.