• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

Tânărul atacant englez Edward Nketiah (18 ani), salvatorul lui Arsenal în meciul cu Norwich City (2-1) din Cupa Ligii, urmează să semneze un nou contract cu "tunarii" în urma căruia salariul său va înregistra o creştere de 650%, informează presa britanică.

Potrivit cotidianului The Sun, Nketiah încasează în prezent 2.000 de lire sterline pe săptămână, însă graţie noului acord pe cinci ani care i-a fost oferit de conducătorii lui Arsenal salariul său săptămânal va creşte la 15.000 de lire sterline.

Săptămâna trecută, Eddie Nketiah a fost eroul lui Arsenal în meciul cu Norwich City. Conduşi cu 1-0 până aproape de finalul timpului regulamentar de joc, "tunarii" au reuşit să egaleze în minutul 85 prin Nketiah, care a marcat la numai 15 secunde de la intrarea sa în joc. Noua speranţă a fotbalului englez reuşit apoi să înscrie şi golul victoriei lui Arsenal, în minutul 90+6.

Nketiah a sosit la Arsenal în 2015, după ce s-a format ca jucător la academia rivalei Chelsea.

Agerpres