• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Arsenal vrea să îi prelungească în această lună contractul lui Hector Bellerin, scadent în vara lui 2019, doar că ”tunarii” vor să stipuleze în noua înțelegere clauze speciale care să-l țină departe de Barcelona, club care ar intenționa să-l aducă pe Camp Nou pentru 35 de milioane de euro.

Arsenal vrea să-l cheme la masa negocierilor pe apărătorul de doar 21 de ani, Hector Bellerin. Oficialii londonezi intenționează să extindă și-n același timp să îmbunătățească înțelegerea pe care o au cu fotbalistul. Acestă măsură vine ca una dintre bijuteriile clubului să fie protejată de FC Barcelona, club care și-a prezentat interesul pentru apărător. Noua înțelegere ar trebui să acopere cel puțin cinci sezoane și ar aduce de la sine și un bonus special pentru Hector. La tratative vor mai fi chemați și Mezut Ozil și Alexis Sanchez.

Barcelona a anunțat în urmă cu două săptămâni că sunt în căutarea unui fundaș dreapta pentru sezonul viitor, iar Hector Bellerin poate fi alegerea potrivită. După modelul Fabregas, un alt fotbalist pe care l-au avut în curte şi l-au răscumpărat apoi de la Arsenal contra unei sume foarte mari, trupa lui Luis Enrique e gata să plătească 35 de milioane de euro pentru fundașul spaniol.

"E un jucător foarte bun, nu există îndoială. Wenger l-a convins atunci și i-a oferit ceva ce noi nu puteam să-i oferim. Oricum, în multe cazuri e bine ca un jucător să plece la o altă echipă pentru a putea crește și a prinde meciuri. Sunt multe asemenea cazuri. Pique, Cesc Fabregas sau Denis Suarez sunt doar câteva nume", a declarat Jordi Mestre, vicepreședintele grupării catalane.

După ce brazilianul Dani Alves a plecat de pe Camp Nou în vară, Barcelona îi caută în continuare un înlocuitor pe măsură, ținând cont că Vidal nu pare că a reușit să-l convingă pe Luis Enrique.

79 de meciuri a jucat Bellerin la Arsenal
18.000.000 de euro e cota de piață a lui Bellerin
3 goluri a marcat Bellerin la Arsenal
9 pase decisive a oferit ibericul
21 de ani are Bellerin
8 ani a petrecut Bellerin la juniorii Barcelonei