• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Alexandre Pato revine în Europa. Brazilianul a ajuns la un acord cu Chelsea şi urmează să semneze un contract în orele următoare, susţine ESPN.

Potrivit ESPN Brazilia, londonezii vor plăti între 8 şi 10 milioane de euro pentru a-l achiziţiona pe Pato de la Corinthians, clubul care l-a cumpărat de la AC Milan în urmă cu 3 ani.

Atacantul în vârstă de 26 de ani a fost împrumutat la Sao Paulo în 2014 şi în 2015, iar în ultimul an a reuşit să înscrie 26 de goluri în toate competiţiile.

Sursa citată a mai precizat că singurul lucru care lipseşte pentru oficializarea transferului este semnătura jucătorului pe contractul care îi va asigura 2,3 milioane de euro anual pe Stamford Bridge.

Aflată doar pe locul 14 în Premier League, Chelsea este în căutarea unui jucător care poate aduce un plus în atac, mai ales după ce actuala campioană a Angliei l-a pierdut şi pe Radamel Falcao, din cauza unei accidentări.

La începutul acestei luni, Pato a refuzat o ofertă de la Tianjin Quanjin, echipă din liga a doua chineză, care îi oferea un contract mult mai bun din punct de vedere financiar.

În ultima perioadă, presa din Anglia a scris şi despre un interes al lui Liverpool pentru Pato, însă tehnicianul "cormoranilor", Jurgen Klopp, a negat acest lucru.

Alexandre Pato a mai evoluat în Europa la AC Milan, în perioada 2007-2013, reuşind să câştige un titlu în Serie A TIM şi o Supercupă a Italiei alături de rossoneri.