• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

În ultima săptămână, presa din Anglia a scris intens despre posibilitatea ca Sergio Aguero să ajungă la Chelsea. Guardiola a negat că s-ar fi pus problema să se despartă de starul argentinian.

Cu perspectiva pierderii locului te titular în echipa "cetăţenilor" pentru stagiunea viitoare, în condiţiile în care Pep îl vede pe Gabriel Jesus liderul ofensivei, Aguero s-a gândit fără îndoială la o nouă provocare. Media din Regat a mers mult mai departe şi a anunţat la un moment dat faptul că transferul la Chelsea e iminent. S-a ajuns chiar la speculaţii legate de faptul că Pep a acceptat mutarea, convins că City îl va transfera pe Alexis Sanchez, de la Arsenal.

Ieri, însă, Chelsea s-a înţeles cu Real pentru transferul lui Morata, astfel că aducerea unui alt vârf de calibru nu pare o variantă plauzibilă acum. Întrebat despre acest subiect, Guardiola a negat că Aguero ar fi fost vreodată în discuţii avansate cu trupa lui Conte. Tehnicianul iberic şi-a exprimat încă o dată încrederea în faptul că argentinianul poate face lucruri măreţe pentru echipa sa.

"Am spus de mai multe ori încă din timpul sezonului trecut. Aguero este jucătorul nostru şi eu mă bazez pe el. Va rămâne la City şi în sezonul viitor", a explicat Pep, conform metro.co.uk.

122 de goluri în 181 de meciuri a reuşit Aguero pentru City, având o rată incredibilă. Din păcate, accidentările dese l-au privat de multe ori să aibă un randament şi mai bun.