• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Demis de la Real Sociedad, din cauza rezultatelor slabe, David Moyes şi-ar putea găsi repede de lucru, în fotbalul englez. Scoţianul este dorit la Leeds United, locul 15 în Championship.

Potrivit liverpoolecho.co.uk, antrenorul de 52 de ani este preferatul milionarului Steve Parkin, un cunoscut fan al lui Leeds, care, în aceste zile, negociază preluarea clubului de la italianul Massimo Cellino.

Mirror a scris miercuri că preluarea fostei semifinale a Ligii Campionilor de către Parkin este iminentă, astfel că omul de afaceri a început deja să-şi pregătească strategia.

Posibilul nou patron al lui Leeds United, echipă care a fost de trei ori campioană a Angliei, consideră că fostul manager de la Everton şi Manchester United este omul potrivit pentru un proiect care să readucă echipa în Premier League, unde nu a mai jucat de peste un deceniu.

Leeds a avut un început de sezon foarte slab, dar situaţia pare să se fi îmbunătăţit odată cu venirea pe bancă a lui Steve Evans, care a obţinut două victorii şi două remize în cinci etape.