• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Manchester City este de neoprit în Premier League. Formaţia antrenată de Pep Guardiola a învins-o cu 3-1 pe Arsenal şi are 10 victorii în 11 etape, consolidându-şi astfel primul loc în clasament.

"Cetăţenii" au şi un golaveraj extraordinar, 38-7, o altă confirmare că City este echipa momentului în Anglia, unde are 8 puncte în faţa lui Tottenham şi câte 12 în plus faţă de Liverpool şi Arsenal. Diferenţa faţă de rivalii de la Manchester United şi de campioana Chelsea depinde de rezultatul întâlnirii directe din această seară, care va avea loc la Londra. 

Totalul de 52 de goluri marcate de Manchester City în toate competiţiile în primele 17 meciuri ale sezonului reprezintă un record pentru un club din Premier League, adică din 1992 până în prezent.

Împotriva "tunarilor", pe teren propriu, City a deschis scorul în minutul 19, prin Kevin De Bruyne, care a încheiat cu un şut la colţul lung o combinaţie frumoasă cu Fernandinho.

Avantajul gazdelor s-a dublat la cinci minute de la reluare. Premiat înaintea partidei pentru faptul că a devenit cel mai bun marcator din istoria echipei, Sergio Aguero a sărbătorit evenimentul înscriind din penalty.

Londonezii au încercat să revină în meci, iar Alexandre Lacazette a marcat în minutul 65, la scurt timp de la intrarea pe teren. Dar speranţele oaspeţilor de a obţine măcar un punct s-au năruit cu un sfert de oră înainte de final, când Gabriel Jesus a finalizat simplu al şaptelea assist stagional în Premier League al lui David Silva.

S-a terminat 3-1, al nouălea succes la rând în campionat pentru City, ceea ce reprezintă un record al clubului într-un sezon.