• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Trecut pe linie moartă de Antonio Conte, care l-a anunțat că nu se va mai baza pe el în acest sezon, Diego Costa nu s-a antrenat deloc în această vară și așteaptă să plece de la Chelsea cât mai repede.

Cu toate că își dorește foarte mult să se întoarcă la Atletico Madrid (club pentru care ar putea evolua abia din ianuarie), iar presa din Spania a vorbit despre faptul că cele două cluburi s-au și înțeles, atacantul spaniol de origine braziliană ar putea rămâne în Premier League.

O posibilă destinație pentru Diego Costa ar putea fi Everton. Întrebat despre un posibil transfer al atacantului de aproape 29 de ani în conferința de presă de înaintea meciului în care ”caramelele” se vor duela chiar cu Chelsea, managerul Ronald Koeman a spus:

Nu știu. Întotdeauna îi primesc cu căldură pe jucătorii buni, iar el este un jucător bun. Încă încercăm să aducem un atacant. Avem nevoie de mai multă competiție în față”, a declarat olandezul, care a vorbit și despre situația lui Ross Barkley, jucător care încearcă să forțeze o plecare de pe Goodison Park în aceste ultime zile de mercato: ”Dacă Ross rămâne, voi fi încântat. Am avea încă un jucător bun în acest sezon”.

Revenind la situația lui Diego Costa, acesta ar fi dorit de Koeman la Everton, deși, în acest moment, are în lot trei atacanți importanți - pe Wayne Rooney, Sandro Ramirez și Dominic Calvert-Lewin.

Până la o eventuală despărțire de Chelsea, Diego Costa își continuă războiul cu Antonio Conte. Zilele trecute, acesta i-a atacat din nou pe managerul londonezilor pe cei din conducerea clubului.

Ei voiau să mă antrenez cu echipa de rezerve, fără să am acces la echipamentele primei echipe sau fără să intru în contact cu jucătorii de acolo. Nu este corect, nu sunt un criminal. Le-am spus celor de la Chelsea că dorinţa mea este să merg la Atletico, însă ei vor să mă vândă în China. De ce nu mă lasă să plec dacă nu mă vor?”, a spus Diego Costa, care a precizat că preferă să stea chiar un an fără să joace, acasă în Brazilia, decât să revină la Chelsea.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT