• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Jose Mourinho n-a renunțat încă la ideea a aduce un jucător de bandă la Manchester United, după ce l-a ratat pe Ivan Perisic în vară. Cu toate acestea, The Independent susține că principala țintă a portughezului, în perioada de transferuri din iarnă, este Carlos Soler, de la Valencia.

Mijlocașul care va împlini 21 de ani pe 2 ianuarie a devenit obiectivul numărul unu al managerului lui Manchester United, după problemele pe care acesta le-a avut în linia mediană în actualul sezon, după accidentarea lui Paul Pogba.

După ce francezul a devenit indisponibil, jocul lui Manchester United a arătat din ce în ce mai rău, după ce niciunul dintre jucătorii cu care Mourinho a încercat să-l înlocuiască nu s-a ridicat la nivelul titularului.

Cotat la 7,5 milioane de euro pe transfermarkt, Carlos Soler ar putea costa însă mult mai mult, având în vedere potențialul său și faptul că mai are contrat cu Valencia, pân în 2021.

The Independent susține că United ar putea oferi până la 45 de milioane de euro în schimbul mijlocașului de 20 de ani. Nu este însă exclus ca în afacere să fie inclus și mijlocașul brazilian Andreas Pereira, care a mai fost dorit de Valencia și în vară.

Soler a fost titular în toate cele 11 meciuri jucate Valencia în acest sezon din La Liga.

”Liliecii” au parte de un sezon excelent până acum, în comparație cu precedentele. Echipa antrenată de Marcelino ocupă locul al doilea, după 11 etape, la patru puncte în urma Barcelonei.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT