• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Etapă cu surprize în Premier League, acolo unde City şi Tottenham, primele două clasate înaintea rundei cu numărul 8, nu au reuşit să învingă.

Dacă formaţia lui Pochettino a avut o misiune grea, jucând pe un teren greu, la WBA (1-1), "cetăţenii" au avut parte de un meci dramatic.

City - Everton s-a terminat 1-1, după ce formaţia lui Guardiola a ratat două penalty-uri. Fără Aguero din start (a fost protejat pentru partida cu Barcelona, din Ligă, de săptămâna viitoare şi a fost introdus doar în ultima jumătate de oră), gazdele puteau să deschidă scorul prin De Bruyne, din penalty. Acesta i-a permis însă lui Stekelengburg să se remarce, goalkeeper-ul "caramelelor" respingând spectaculos. Formaţia din Liverpool a dat lovitura pe contraatac, prin Lukaku (64), pentru ca apoi, şase minute mai târziu, Aguero să rateze un nou penalty. Şi de această dată Stelekenburg a apărat, fiind abia al 8-lea portar din toate timpurile în Premier League care să apere două lovituri de la 11 metri în acelaşi meci.

City a fost salvată la două minute distanţă de Nolito, care a reluat perfect centrarea lui Silva, însă gazdele, deşi au forţat, nu au putut să întoarcă scorul.

Rezultatele de azi din Anglia

Chelsea - Leicester 3-0

Arsenal - Swansea 3-2

Bournemouth - Hull 6-1

Manchester City - Everton 1-1

Stoke - Sunderland 2-0

WBA - Tottenham 1-1