• Turneul WTA de la Eastbourne - miercuri, 28.06, se joacă Halep - Ying-Ying Duan (ora 13:00, Digi Sport 2), Niculescu - Pironkova (ora 12:30, Digi Sport 3) și Cîrstea - Konta (ora 16:30, Digi Sport 2) 
  • Campionatul European: finala Germania - Spania se joacă vineri, 30 iunie, pe Digi Sport 1, de la ora 21:45

Etapă cu surprize în Premier League, acolo unde City şi Tottenham, primele două clasate înaintea rundei cu numărul 8, nu au reuşit să învingă.

Dacă formaţia lui Pochettino a avut o misiune grea, jucând pe un teren greu, la WBA (1-1), "cetăţenii" au avut parte de un meci dramatic.

City - Everton s-a terminat 1-1, după ce formaţia lui Guardiola a ratat două penalty-uri. Fără Aguero din start (a fost protejat pentru partida cu Barcelona, din Ligă, de săptămâna viitoare şi a fost introdus doar în ultima jumătate de oră), gazdele puteau să deschidă scorul prin De Bruyne, din penalty. Acesta i-a permis însă lui Stekelengburg să se remarce, goalkeeper-ul "caramelelor" respingând spectaculos. Formaţia din Liverpool a dat lovitura pe contraatac, prin Lukaku (64), pentru ca apoi, şase minute mai târziu, Aguero să rateze un nou penalty. Şi de această dată Stelekenburg a apărat, fiind abia al 8-lea portar din toate timpurile în Premier League care să apere două lovituri de la 11 metri în acelaşi meci.

City a fost salvată la două minute distanţă de Nolito, care a reluat perfect centrarea lui Silva, însă gazdele, deşi au forţat, nu au putut să întoarcă scorul.

Rezultatele de azi din Anglia

Chelsea - Leicester 3-0

Arsenal - Swansea 3-2

Bournemouth - Hull 6-1

Manchester City - Everton 1-1

Stoke - Sunderland 2-0

WBA - Tottenham 1-1