• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Radamel Falcao (29 de ani) este într-un moment critic al carierei. Columbianul s-a reaccidentat, iar problemele sunt mult mai serioase decât se anticipase ințial: vârful va lipsi de pe teren cel puțin două luni.

Un golgheter pur-sânge la Atletico Madrid şi Monaco, Radamel Falcao a ajuns să fie doar o umbră a fotbalistului care uimea Europa cu reuşitele sale. Accidentat la începutul lui 2014, columbianul a fost de atunci o dezamăgire. Mai întâi în tricoul lui United, iar din acest sezon al lui Chelsea, deşi Mourinho era convins că îl poate reinventa.

Nici schimbarea de antrenor nu i-a priit, asta și din cauza probemelor medicale. Falcao s-a accidentat la antrenamente și, deși toți spuneau că revenirea sa e iminentă, Hiddink a confirmat că e vorba de o problemă gravă.

"E foarte serioasă problema lui. Cel puțin 8 săptămâni va sta pe tușă", a confirmat tehnicianul, conform goal.com.

Împrumutat de Monaco la Chelsea, atacantul va ieși din vară, cel mai probabil, din fotbalul mare. Deja au existat contacte din partea unor echipe din Turcia și Rusia pentru semnătura sa, dar și arabii și-au manifestat interesul pentru un transfer definitiv.