• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Cea mai amuzantă întâmplare a finalului de săptămână vine din Anglia, acolo unde meciul amical dintre Grimsby Town și Wigan Athletic a avut un arbitru de rezervă inedit: o polițistă.

Reprezentanta forțelor de ordine era echipată corespunzător meseriei sale, cu bastonul și spray-ul cu piper la brâu și cătușele la spate. A ajuns parte din brigada de arbitri în repriza a doua, în momentul în care al patrulea oficial nu a fost disponibil pentru o schimbare. Atunci, polițista a luat tabela electronică și a facilitat intrarea lui Karleigh Osborne în locul lui Danny Collins.

Un spectator cu prezență de spirit a reușit să facă o fotografie, care a devenit virală în scurt timp pe rețelele de socializare.

"S-a întâmplat fulgerător. Oficialul a părut să aibă o accidentare și polițista a acționat rapid și a ajutat. A fost ceva extraordinar de văzut. Deși sunt sigur că un spray cu piper ar trebui să fie o dotare permanentă pentru arbitri", a comentat un fan prezent la meci pentru site-ul publicației locale Grymsby Telegraph.

Grimsby Town evoluează în League Two (al patrulea eșalon din fotbalul britanic, după Premier League, Championship și League One), iar Wigan Athletic tocmai a retrogradat din Championship în League One, aflându-se în cădere liberă, departe de perioada 2005-2013, când a jucat în Premier League.