• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Felipe Anderson este tot mai aproape de un transfer la Manchester United. Potrivit presei britanice, agentul brazilianului de la Lazio a fost marţi în Anglia şi s-a întâlnit cu oficialii grupării de pe Old Trafford.

Informaţia a fost dezvăluită de Ed Aarons, jurnalist The Guardian, care a adăugat, însă, că United nu a făcut deocamdată o ofertă oficială pentru jucătorul de 22 de ani.

 

Louis Van Gaal este un mare admirator al mijlocaşului ofensiv de la Lazio, pe care a încercat să-l transfere şi în vară. Managerul olandez pare să fi scăpat de presiunea de la finalul lui 2015, iar demiterea sa nu mai este de actualitate.

La sfîrşitul lunii decembrie, The Times a scris că un eventual transfer al lui Felipe Anderson la Manchester United depinde de soarta lui Van Gaal şi că în cazul în care tehnicianul de 64 de ani nu va fi dat afară, "diavolii" vor face o tentativă pentru aducerea sud-americanului în ianuarie.

În ediţia sa de marţi, Gazzetta dello Sport susţine că Lazio şi-a redus pretenţiile iniţiale de la 60 de milioane de euro la 50 de milioane de euro, situaţie în care o ofertă a lui United este iminentă.

În actualul sezon din Serie A TIM, Felipe Anderson a marcat 4 goluri şi a oferit o pasă decisivă. În Europa League, a reuşit un gol.