• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Mijlocaşul belgian al lui Manchester United, Marouane Fellaini, a făcut un gest mai puțin obișnuit pentru un fotbalist. Internaționalul belgian a dat în judecată firma de încălţăminte New Balance.

Starul lui Mourinho a fost nemulţumit de calitatea ghetelor furnizate timp de patru ani. El cere daune de nu mai puțin de 2,3 milioane de euro, conform The Sun, care citează presa din Belgia.

Jucătorul de 29 de ani a dat în judecată firma New Balance, acuzând că ghetele furnizate între 2012 și 2015 i-au afectat picioarele şi le-au făcut "să-şi piardă plăcerea de a juca, având şi un impact asupra performanţelor din teren".

Firma de echipament sportiv a precizat că Fellaini şi-a comandat 12 perechi de încălţăminte de la New Balance.

Marouane Fellaini (29 de ani) a ajuns la Manchester United în 2013, după ce a mai evoluat în carieră pentru Standard Liege și Everton.