• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ryan Giggs e convins că Manchester United a făcut transferul perfect prin aducerea fostului golgheter al lui Everton, Romelu Lukaku, în schimbul a 85 de milioane de euro.

Unul dintre simbolurile grupării de pe Old Trafford crede că atacantul belgian poate face uitată seria interminabilă de egaluri a "diavolilor" din ultimul campionat.

United a fost echipa cu cele mai multe remize din Premier League în ultima stagiune, 15 în 38 de etape, zece dintre egaluri chiar pe teren propriu.

"Motivul principal pentru care Jose l-a adus pe Lukaku este pentru golurile marcate şi pentru a transforma aceste egaluri de pe Old Trafford în victorii", a declarat starul galez care a jucat toată cariera pentru Manchester United.

"Va fi multă presiune pe Lukaku, cea mai multă din întreaga echipă, însă o va scoate la capăt şi pentru că va fi ajutat de colegi, de Mata, Martial, Rashford şi Mkhitaryan", a mai spus Giggs, care a jucat pentru United până în 2014, când avea deja 40 de ani.

963 de meciuri a jucat Ryan Giggs pentru Manchester United, în toate competiţiile

168 de goluri a înscris galezul pentru "diavoli"

35 de trofee a câştigat Giggs cu United, între 1990 şi 2014, printre care două Ligi ale Campionilor şi 13 titluri în Anglia

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT