• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

A început duelul de la distanță dintre Jose Mourinho și Pep Guardiola, la o săptămână după meciul direct, pe care Manchester City l-a câștigat cu scorul de 2-1, pe Old Trafford, în fața lui Manchester United.

Guardiola a surprins la finalul întâlnirii cu Bournemouth (4-0), afirmând că adversara de sâmbătă a fost peste trupa lui Mourinho. "Bournemouth a fost cea mai bună echipă cu care am jucat până acum, așa că sunt foarte mulțumit. Această formație poate să facă multe probleme atunci când are mingea, spre deosebire de alte echipe, care au mizat pe mingi lungi cu noi. Prima repriză nu a fost una perfectă, însă apoi am jucat mai bine și am făcut diferența pe contraatac, prin mijlocașii și atacanții noștri".

După 5 etape, Manchester City este lider în Premier League și are un avans de 2 puncte față de Everton. Oamenii lui Pep sunt însă la primul meci fără gol primit, City având în total 4 goluri încasate.

Victoriile lui Pep din Premier League:

Manchester City - Sunderland 2-1
Stoke - Manchester City 1-4
Manchester City - West Ham 3-1
Manchester United - Manchester City 1-2
Manchester City - Bournemouth 4-0

Guardiola are un palmares net superior lui Mourinho în confruntările directe ca antrenori.

Din 17 dueluri, catalanul a câştigat nouă, a pierdut doar trei, iar cinci partide s-au încheiat la egalitate. 30 de goluri au înscris echipele lui Guardiola în aceste partide, iar 19 formaţiile lui Mourinho. În ultimul duel direct, Pep s-a impus în ultima etapă din EPL, în derby-ul orașului Manchester, cu 2-1

Pentru City și Pep Guardiola urmează o dublă cu Swansea, ambele partide urmând să le joace în deplasare, în Cupa Ligii, respectiv Premier League.

Întâlnirea din Cupa Ligii, de miercuri seara (21:45), este ÎN DIRECT la Digi Sport 3, iar fazele video vor fi pe digisport.ro și m.digisport.ro!