• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Programul impus de englezi în Premier League a reuşit să îi aducă pe cei doi mari rivali, Pep Guardiola şi Jose Mourinho, pe aceeaşi lungime de undă.

Managerul lui Manchester City a fost deranjat în acest weekend de faptul că jucătorii nu au avut timp de odihnă, după duelul de Champions League de la jumătatea săptămânii, un lucru pe care l-a remarcat şi lusitanul, cu două luni în urmă.

"Dacă mi se cere să joc la ora 12:30, vin şi joc. Ce pot face? Să sun la Federaţie? Se poate schimba ceva? Nu. Totuşi, nu ni se întâmplă doar nouă. Nu e problema mea. Ce se întâmplă după meciurile europene trebuie să fie analizat de alţii", a spus ibericul, într-o conferinţă de presă.

"Trebuie să jucăm luni cu Liverpool, după care joi în Europa League şi după aceea duminică pe Stamford Bridge", a spus Jose Mourinho, în septembrie, plângându-se de asemenea de orarul impus de şefii federaţiei engleze.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Cei doi super tehnicieni s-au duelat până acum de 18 ori în carieră, catalanul având încă un avantaj considerabil: s-au înregistrat 8 victorii ale echipelor conduse de Guardiola, 4 ale celor conduse de Mourinho şi 6 egaluri.

Cu o lună în urmă, Guardiola nu a ezitat să îl ironizeze pe Mourinho, după ce acesta l-a eliminat din optimile Cupei Ligii Angliei:

"Obiectivul lui United a fost minge lungă, minge lungă, minge lungă, minge lungă, minge aruncată la bătaie şi de acolo să înscrie un gol. Poate vom cumpăra un atacant de 220 de centimetri şi vom folosi această tactică cu mingi pe sus", a spus atunci ibericul.