• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Jurgen Klopp amână pentru moment transferurile spectaculoase. După ce a semnat cu Marko Grujic (Steaua Roşie Belgrad), Liverpool s-a înţeles şi cu un goalkeeper de mare perspectivă. Kamil Grabara (Ruch Chorzow) este noul jucător al "cormoranilor", anunţă The Express.

INTRĂ AICI ŞI VOTEAZĂ CEL MAI BUN JUCĂTOR DIN LUME ÎN 2015

Gafele lui Mignolet din ultimii doi ani i-au exasperat pe suporterii lui Liverpool, care sperau că Jurgen Klopp va aduce un înlocuitor pentru acesta. Board-ul de pe Anfield a transferat într-adevăr un portar, doar că acesta nu pare a fi o soluţie pe termen scurt, în condiţiile în care are doar 16 ani.

Cu toate acestea, Grabara este considerat de mulţi specialişti drept unul dintre viitorii mari portari ai Europei, astfel că mutarea se anunţă a fi una inspirată. În schimbul lui, britanicii i-au plătit lui Ruch Chorzow aproximativ 400.000 de euro.

În următoarele zile, însă, fanii lui Liverpool ar putea asista la un transfer cu nume. Klopp este îngrijorat de accidentările din defensivă (Sakho şi Toure sunt singurii fundaşi centrali apţi) şi a primit acordul conducerii pentru o mutare în acea zonă. Neven Subotic, fostul său jucător de la Dortmund e principala ţintă, însă, dacă nu se va ajunge la un acord cu uriaşul apărător de 27 de ani, englezii au şi o soluţie de rezervă: Andrea Ranocchia (Inter).