• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Philippe Coutinho a ratat transferul la Barcelona, în această vară, dar catalanii sunt aproape de a-l aduce pe brazilianul de 25 de ani pe Camp Nou. Jurgen Klopp a lăsat și el să se înțeleagă că mutarea ar putea fi făcută.

”Vom vedea ce se va întâmpla în ianuarie. La Liverpool, încercăm să le oferim condițiile optime jucătorilor pentru ca aceștia să își dorească să rămână, dar acum nu ne putem gândi decât la prezent. Vom vedea ce se va întâmpla în următoarea perioadă de mercato”, a spus Klopp.

”Suntem gata să-l cumpărăm pe Coutinho în perioada de transferuri din această iarnă, în ianuarie, sau orice alt jucător cerut de managerul echipei”, a spus Oscar Grau, directorul executiv al Barcelonei, cu o săptămână în urmă.

Barcelona a avut mai multe tentative și a făcut nu mai puțin de patru oferte în cursul acestei veri pentru Coutinho dar ”cormoranii” au respins ferm de fiecare dată.

Jucătorul însuși a încercat să forțeze un transfer, dar tentativa lui nu a dus la nimic nou în privința unei eventuale mutări pe Camp Nou.

Potrivit directorului tehnic al Barcelonei, Albert Soler, Liverpool a cerut suma de 200 de milioane de euro, cu puțin sub ce ce au primit catalanii în schimbul lui Neymar.