• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Pep Guardiola nu va mai rămâne la Bayern după încheierea campionatului și foarte probabil din sezonul viitor îl vom vedea pe banca celor de la Manchester City.

În Premier League, Guardiola se va duela din nou cu Jurgen Klopp, cel care până în vara lui 2015 a antrenat-o pe Borussia Dortmund. Sosit în Anglia deja de trei luni, antrenorul neamț i-a făcut viitorului său adversar o caracterizare a fotbalului englez.

"Nu trebuie să-i transmit eu nimic lui Guardiola, pentru că este un antrenor experimentat, dar cea mai mare diferență dintre Germania și Anglia este numărul de meciuri. Fotbal, fotbal, fotbal. Asta se întâmplă în Anglia. Eu nu știam atunci când am venit aici că semifinalele din Cupa Ligii se joacă tur-retur. În Germania, existau oameni săptămâna trecută care ziceau că ne-am calificat deja în finală. Niște idioți. Toți se uită mirați când aud că în Cupa Angliei meciurile se rejoacă în caz de egalitate și, abia după al doilea meci, există prelungiri și lovituri de departajare" a declarat Klopp pentru presa din Anglia.

Antrenorul lui Liverpool s-a declarat mulțumit de aventura sa în fotbalul englez și crede că și Guardiola va fi extrem de încântat în momentul în care va lua contact cu fotbalul din Premier League.

"Pep e un antrenor foarte bun. Va face câteva transferuri, va avea o echipă bună, cu 35 de jucători sau ceva de genul acesta. Oricum, despre Anglia nu pot să-i spun decât lucruri pozitive. E o țară grozavă cu oameni deosebiți, iar mâncarea este mult mai bună decât mi-au transmis toți înainte să ajung aici. Vremea nu e deloc grozavă, dar și asta știam deja" a încheiat Klopp.