• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Jurgen Klopp a început deja să pregătească strategia pentru sezonul viitor. Liverpool e pe locul 8 în Premier League și antrenorul neamț e conștient că va trebui să facă schimbări majore în vară pentru ca trupa de pe Anfield să poată conta în lupta la titlu în stagiunea următoare.

Astfel, Klopp le-a transmis jucătorilor săi că au timp până la finalul sezonului să-l convingă că merită să rămână în curtea "cormoranilor".

"Orice se poate întâmpla în vară. Eu le spun jucătorilor că nu obișnuiesc să mă uit la durata contractului pe care îl au. Pentru mine, orice jucător are contract pe un an. Dacă evoluează foarte bine e posibil să vine oferte și să fie vândut, iar dacă nu evoluează bine clubul poate renunța la ei. Acum ne concentrăm să dăm tot ce avem mai bun astfel încât peste ani, atunci când vom privi în urmă" a transmis managerul neamț în cadrul unei conferințe de presă.

Klopp s-a arătat dispus încă de la venirea la Liverpool să acorde o șansă tuturor jucătorilor din curtea "cormoranilor". Mai mult, neamțul a anunțat că trupa de pe Anfield nu va face transferuri în pauza de iarnă, excepție făcând postul de fundaș central, acolo unde Liverpool este măcinată de accidentări.

Tehnicianul a recunoscut că presiune există nu doar pe jucătorii săi, ci și pe el. Liverpool e pe locul 8 în Premier League, la 12 puncte în spatele liderului Arsenal, iar în această seară primește vizita "tunarilor". "Presiune există pe toată lumea, dar acum nu este un moment oportun să ne gândim la asta. Simt presiune înaintea fiecărei partide, dar trebuie să accept asta" a concluzionat Klopp

20 de meciuri are Klopp pe banca lui Liverpool
10 victorii, 6 egaluri și 4 înfrângeri are neamțul
33 de jucători a folosit Klopp
1,8 puncte/meci a obținut în medie Liverpool cu Klopp