• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Jurgen Klopp este în căutarea unui portar, titularul acestui post la Liverpool fiind în acest moment belgianul Simon Mignolet.

Fostul antrenor al Borussiei Dortmund a pus ochii pe cel mai bun tânăr portar din Bundesliga. La doar 22 de ani, Timo Horn este titular indiscutabil la FC Koln, iar în acest an a avut evoluții excelente, paradele sale aducându-l în atenția cluburilor de top din Europa.

Klopp are un motiv întemeiat pentru care îl vrea pe Horn: la 22 de ani, portarul este deja călit în meciurile tari din Bundesliga. A adunat, deja, 3 sezoane cu peste 30 de meciuri în campionat, iar în această ediție a strâns 12 partide și a bifat toate cele 1080 de minute. La un calcul simplu, se poate observa că Timo Horn a ratat doar 4 meciuri în Bundesliga în această perioadă.

Timo Horn a fost convocat constant la toate grupele de juniori ale naționalei Germaniei, dar a fost om de bază și la reprezentativa U21.

Sub contract cu FC Koln până în 2019, Horn ar putea să ajungă la Liverpool ori în pauza de iarnă, ori la finalul acestui sezon, după cum scriu nemții de la Bild. Portarul are o clauză de reziliere de numai 9 milioane de euro, sumă considerată una accesibilă de englezi.