• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Roberto Firmino, Emre Can, Ragnar Klavan și Joel Matip sunt jucătorii transferați de Liverpool din campionatul Germaniei, în ultimul timp. Jurgen Klopp are mare încredere în fotbaliștii pe care îi cunoaște din Bundesliga și și-a stabilit principala țintă pentru perioada de transferuri din iarnă.

Klopp vrea să-l aducă la Liverpool pe Niklas Sule, apărătorul de 21 ani al lui Hoffenheim. Germanul, pe care Liverpool l-a vrut și în această vară, ar fi dorit însă și de alte cluburi importante din Premier League, precum Arsenal, Tottenham și Everton, potrivit presei din Anglia.

Niklas Sule este om de bază la Hoffenheim, pentru care a jucat în 33 de etape în sezonul trecut de Bundesliga. El a fost în echipa olimpică a Germaniei care a ajuns până în finală la Rio, fiind titular în ultimul act cu Brazilia, pe care nemții l-au pierdut după loviturile de departajare.

Născut la Frankfurt, Sule a trecut pe la toate reprezentativele de juniori și tineret ale Germaniei, evoluând o dată și pentru echipa mare, în amicalul cu Finlanda (2-0), din luna august a acestui an.