• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Proprietarii americani de la FC Liverpool au negat faptul că au refuzat o ofertă de 1,5 miliarde de lire sterline pentru a ceda clubul de fotbal unui consorțiu condus de femeia de afaceri Amanda Staveley. Grupul PCP Capital Partners, în frunte cu Amanda Staveley, a fost în negocieri pentru o eventuală preluare a echipei Newcastle acum mai bine de două săptămâni.

Tom Werner, președintele clubului Liverpool, spune că nu este cazul ca fanii să își facă griji în privința unei eventuale schimbări la nivel de patronat. ”Avem lucruri mai bune de făcut decât să dăm crezare zvonurilor că am negocia cu doamna Staveley”, a spus președintele ”cormoranilor”.

Tom Werner a negat pe această cale că FSG ar fi refuzat o ofertă de 1,5 miliarde de lire sterline. Cu toate acestea, un articol din presa qatareză, din ziarul de limbă engleză "The National", a scos în evidență faptul că Staveley și Co. s-au ”cufundat” în discuții cu Fenway Sports Group care patronează Liverpool timp de mai bine de un an. Se spune că FSG este încrezător în faptul că pe viitor va putea obține un preț mai bun pentru club, având în vedere creșterea economică imensă de care se bucură competiția Premier League. PCP Capital Partners Group are un fond cu active globale de peste 28 miliarde de lire sterline, iar compania lui Staveley dorește astfel să cumpere un club important.

Femeia în vârstă de 44 de ani a urmărit din tribunele stadionului, la începutul acestei luni, partida dintre Newcastle și Liverpool, scor 1-1. Actualul proprietar al clubului Newcastle, Mike Ashley, a confirmat că vinde clubul, dar că există mai multe părți interesate.