• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Lovitură de teatru în cazul transferului lui Ozil. Multe publicaţii importante l-au dat ca sigur plecat de la Arsenal în iarnă, însă germanul nu doar că ar putea rămâne până la finalul stagiunii, ci şi-ar fi dat acordul pentru un nou contract cu "tunarii".

În ultimele luni s-a vorbit intens despre faptul că Alexis Sanchez şi Mesut Ozil vor pleca gratis de la formaţia londoneză, celor doi expirându-le înţelegerile la finalul acestui sezon.

Dacă chilianul pare decis să îşi încerce norocul în altă parte, în privinţa neamţului lucrurile stau diferit. Asta în ciuda faptului că presa spaniolă a scris că Barcelona l-ar fi convins deja. De notat că Mesut Ozil mai era dorit și de Jose Mourinho, la Manchester United. Germanul și managerul portughez au plecat, împreună, în 2013 de la Real Madrid. Primul a ajuns la Arsenal, pentru 47 de milioane de euro, iar, al doilea, a revenit la Chelsea.

Dar presa engleză notează astăzi, citând surse din interiorul lui Arsenal, că Ozil şi-ar fi dat acordul de principiu pentru prelungirea contractului. Şefii de pe Emirates îi oferă 14 milioane de lire pe an (16 milioane de euro), iar germanul pare decis să continue. Încă nu este nimic oficial, dar fanii "tunarilor" au motive de speranţă: cel mai bun pasator din istoria clubului are şanse mari să continue la clubul din nordul Londrei.

Mă aştept, desigur, ca ei (n.r.Alexis şi Ozil) să rămână alături de noi şi după luna ianuarie. Când timp sunt aici, vor da tot ceea ce au mai bun pentru acest club.

În mintea mea, ei vor rămâne până la sfârşitul sezonului şi, dacă nu se va întâmpla ceva incredibil, nu cred că asta se va schimba”, a spus Wenger în cursul ultimei conferinţe de presă.