• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Costel Pantilimon și-a pierdut locul de titular în poarta lui Sunderland în ultimele trei etape din campionat și managerul Sam Allardyce a vorbit despre viitorul internaționalului român. Antrenorul a recunoscut că e deschis oricărei oferte care vine pe numele tricolorului.

Allardyce a decis să-l cheme de la Preston, unde era împrumutat, pe titularul reprezentativei sub 21 de ani a Angliei, Jordan Pickford, acesta urmând să fie titular sâmbătă, în meciul din Cupa Angliei, cu Arsenal, prima oară în carieră. Intenția managerului este de a-l titulariza permanent, situație în care e gata să0-i vândă atât pe Pantilimon, cât și pe Vito Manonne, titularizat în ultimele trei runde din Premier League.

“E un puști din Sunderland, un fan al lui Sunderland, a avut un impact uluitor la Preston încât ar fi o greșeală din partea mea să nu-l aduc înapoi și să nu-i ofer șansa de a face un pas înainte. Practic, urmează drumul parcurs de Joe Hart și Jack Butland.”, a spus Allardyce despre Pickford.

Managerul englez a dezvăluit și ce planuri are pentru Pantilimon și Manonne: “Ce le-am spus lui Costel și lui Vito legat de Pickford? Mai multă presiune, performanțe mai bune. Altcineva bate acum la ușile lor. Nu știu ce se va întâmpla cu ei, dar cu siguranță Pickford nu va pleca nicăieri. Dacă va fi vreo ofertă pentru altcineva, pentru Costel sau pentru Vito, o să-i chem și o să-i întreb ce vor să facă. Ce li se potrivește lor mai bine, ce e mai bine pentru club. Dacă vom avea oferte, vom vorbi despre ele, dar nu s-a întâmplat asta încă.”

ani şi jumătate de contract mai are Pantilimon cu Sunderland