• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Alvaro Morata a debutat pentru Chelsea în repriza secundă a partidei cu Bayern Munchen de la International Champions Cup, însă nu a reușit să marcheze pentru trupa lui Conte. Atacantul iberic o face însă la antrenamente, cu execuții spectaculoase.

Cu o zi înaintea duelului cu Inter de la International Champions Cup, cel mai scump jucător spaniol vândut vreodată a reușit să înscrie din spatele porții. Colegii au fost impresionați de reușita lui Morata și s-au grăbit să-l felicite.

VIDEO Golul lui Morata

Michy Batshuayi a ținut însă să-i arate lui Morata că va avea concurență serioasă în atacul lui Chelsea și că gruparea londoneză nu a plătit degeaba 39 de milioane celor de la Marseille în schimbul său. După ce deja a reușit să înscrie deja 3 goluri în primele sale două meciuri la Chelsea, atacantul de 23 de ani a marcat din aceeași poziție ca Morata, însă a făcut-o cu exteriorul.

VIDEO Golul lui Batshuayi