• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Jose Mourinho (54 de ani) este absolut impresionat de forma de moment pe care o prezintă Romelu Lukaku (24 de ani). Atacantul belgian, adus în vară de la Everton contra sumei de 85 de milioane de euro, marchează aproape la fiecare apariție în tricoul ”diavolilor”.

”Ştiam că înscrie mereu goluri, însă nu mă aşteptam să trimită mingea în poartă meci de meci”, a declarat Mourinho, citat de The Sun. 

Presa britanică laudă nu doar prestaţiile belgianului de la sosirea pe Old Trafford, ci şi atitudinea acestuia în cadrul lotului lui Manchester United.

Potrivit cotidianului The Sun, Lukaku a devenit deja un membru de bază al vestiarului lui United şi rămâne deseori peste programul de antrenament pentru a-i ajuta pe mai tinerii săi colegi din atac să-şi perfecţioneze execuţiile.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Lukaku a ajuns la opt reușite, după ce a punctat și laa Southampton (meci câștigat de echipa lui Mourinho cu 1-0), și are o medie de cel puțin un gol pe meci, după primele sale opt partide la Manchester United. Cu o astfel de performanță nu s-au putut lăuda niciunul dintre legendarii Eric Cantona, Andy ColeDwight YorkeRuud van NistelrooyWayne RooneyRobin van Persie și Zlatan Ibrahimovic.

Mai mult decât atât, el are șase goluri în primele șase etape din Premier League, lucru pe care, dintre foștii atacanți ai lui Manchester United, l-a mai realizat doar Louis Saha.

Romelu Lukaku a marcat, până acum, o dată în Supercupa Europei (împotriva lui Real Madrid), de șase ori în Premier League (de două ori cu West Ham, o dată cu Swansea, o dată cu Stoke, o dată cu Everton și o dată cu Southampton) și o dată în Champions League (împotriva lui Basel).