• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Jose Mourinho spune că ne apropiem de momentul revenirii pe gazon al lui Zlatan Ibrahimovic, accidentat grav în aprilie, în semifinala Europa League cu Anderlecht. După ce atacantul şi-a reluat de o săptămână antrenamentele alături de prima echipă a "diavolilor", Jose Mourinho a anunțat că fotbalistul va reveni cel târziu în luna decembrie a acestui an.

Operat în aprilie la genunchi, "Ibra" a lucrat câte 20-25 de minute pe zi alături de colegii săi. United nu are de gând însă să-i forţeze revenirea scandinavului în vârstă de 36 de ani, Jose Mourinho așteptându-l până la finalul anului.

”Zlatan se va întoarce, lucrează aici și situația este sub control, se antrenează așa cum m-am așteptat. Nu se va întoarce săptămâna viitoare sau în două săptămâni. Îl lăsăm, nu forțăm o revenire și sunt convins că se va întoarce atunci când toată lumea va considera că este momentul potrivit. Cred că se va întoarce în 2017”, a spus Jose Mourinho.

Zlatan Ibrahimovic a semnat în această toamnă un nou contract cu Manchester United, după ce precedentul acord expirase la finalul sezonului trecut. Venit gratis la United în 2016, după patru ani la PSG, Ibrahimovic a jucat 46 de meciuri şi a marcat 28 de goluri pentru gruparea de pe Old Trafford, în toate competiţiile.