• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Antonio Conte este în pericol să fie demis, după ce Chelsea a suferit o înfrângere umilitoare pe Olimpico, 0-3 cu AS Roma. Fost jucător la Manchester United, Phil Neville crede că cineva din conducerea ”albaștrilor” trebuie să plătească neapărat, mai ales după una dintre deciziile luate în vară.

Fără să-l condamne neapărat pe managerul italian, după eșecul cu giallorossi, Neville susține că cel care a decis ca Nemanja Matic să fie lăsat să plece la Manchester United, în vară, trebuie dat afară imediat.

Ce merge prost pentru Chelsea? Un singur cuvânt. Matic. Este simplu. Minutul în care au acceptat să-l vândă pe Nemanja Matic a fost o greșeală. Când îl ai pe Matic, în fața ta, alături de Kante, există protecție.

Cine a luat această decizie trebuie dat afară. Este una dintre cele mai proaste decizii care a fost luată în Premier League”, a comentat fratele lui Gary Neville la BBC.

Dacă întrebați orice jucător al lui Chelsea pe cine preferă să-l aibă în spate, toți vor spune că pe Matic. Chelsea a încercat să-l înlocuiască cu cineva care trebuie să facă aceeași treabă, dar Bakayoko nu este același tip de jucător. De fapt, ei nu l-au înlocuit pe Matic.

Eu nu l-aș fi lăsat să plece, l-aș fi legat cu lanțuri de zidurile terenului de antrenament”, a mai spus Phil Neville.

Nemanja Matic va reveni pe Stamford Bridge duminică, dar în calitate de adversar, în Chelsea - Manchester United, meci care poate fi decisiv pentru Antonio Conte. În cazul unei înfrângeri în fața lui Jose Mourinho, italianul ar putea fi dat afară, chiar înaintea ultimei pauze internaționale din acest an calendaristic.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT