• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor: Dimitrov - Goffin (20:00, Digi Sport 2)

Costel Pantilimon mai are contract cu Watford până în iunie 2019, dar poate ajunge în această vară la West Bromwich Albion. Ajuns pe Vicarage Road în ianuarie 2016, după ce și-a pierdut postul de titular la Sunderland, goalkeeperul român pare să nu se fi adaptat nici la actuala echipă și caută o nouă provocare.

În prezent, titular între buturi la Watford este Heurelho Gomes, brazilianul care a fost folosit în sezonul trecut în mai toate meciurile din Premier League. Românul, sătul de statutul de rezervă de la echipă, vrea acum o nouă provocare și a intrat recent în vizorul altei echipe din Premier League, ocupanta locului 5, West Bromwich Albion.

Britanicii de la burminghammail.co.uk au scris că fosta formație a lui Gabriel Tamaș doreşte să-l aducă pe Pantilimon pentru a-i face concurență goalkeeperului în vârstă de 34 de ani, Ben Foster. Cinci meciuri a bifat Pantilimon în sezonul precedent. Două dintre ele le- prins în Premier League: unul în noiembrie 2016 (1-6 cu Liverpool), iar celălalt la începutul acestui an (0-0 cu Middlesbrough). Celelalte au fost în Cupa Angliei și unul în Cupa ligii Angliei. În Regat, Costel Pantilimon a mai evoluat pentru Manchester City și Sunderland.