• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Sergio Aguero ar putea avea probleme, după meciul pe care Manchester City l-a câștigat dramatic la Bournemouth, cu 2-1. Atacantul argentinian s-a ales cu o plângere la poliție pentru agresiune, după ceea ce s-a întâmplat în momentul în care el și coechipierii săi s-au bucurat alături de fani, în urma golului victoriei marcat de Raheem Sterling, în al șaptelea minut al prelungirilor.

După joc, un steward al lui Bournemouth aflat pe marginea terenului, în fața sectorului în care se aflau suporterii oaspeților l-a acuzat pe Aguero că l-a lovit după momentul celebrării golului.

După plecare de la stadion, starul lui City nu a discutat cu oamenii legii, iar clubul din Manchester este încrezător că jucătorul va fi absolvit de orice acuzație.

Imaginile surprinse de camere arată că Aguero a fost implicat într-o confruntare cu unul dintre ofițeri, pe care l-a împins după ce stewarzii l-au reținut pe unul dintre fanii lui City care au coborât din tribună în momentul bucuriei.

Dacă argentinianul a fost reclamat la poliție, marcatorul golului de 2-1, Sterling, a fost eliminat de arbitrul Mike Dean, pentru ceea ce s-a întâmplat în momentul bucuriei ieșite din comun a ”cetățenilor”.

În apărarea lui Aguero și Sterling a sărit coechipierul lor, Benjamin Mendy, care a susținut că, ”la un moment dat, unii oameni au sărit în teren, dar nu s-a întâmplat nimic din ceea ce s-a spus.

Rezultatele de sâmbătă din Premier League:

Bouremouth - Manchester City 1-2
Crystal Palace - Swansea 0-2
Huddersfield - Southampton 0-0
Newcastle - West Ham 3-0
Watford - Brighton 0-0

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT