• Cupa României, semifinale, tur: Astra - ACS Poli Timișoara e marți, de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 1
  • Liga a doua, etapa 31: UTA Bătrâna Doamnă - Olimpia Satu Mare, marţi, de la ora 17:00, în direct pe Digi Sport 1

Zlatan Ibrahimovic (35 de ani) este dorit de către oficialii celor de la LA Galaxy, care i-au înaintat deja jucătorului o ofertă concretă. Jurnaliștii de la ESPN susțin că starul suedez al lui Manchester United poate deveni cel mai bine plătit jucător din MLS, campionatul american.

După ce ”Sports Illustrated” a furnizat informația în exclusivitate, Chris Klein, președintele lui LA Galaxy, a refuzat să comenteze, atunci când a fost contactat de ESPN.

Ibrahimovic poate semna cu orice club dorește, pentru că se află în ultimele șase luni de contract cu United, după ce în vara trecută a semnat pe un singur sezon.

Mai multe cluburi sunt interesate de atacant, dar fostul jucător al celor de la Ajax, Barcelona, Inter Milano și PSG a declarat, încă din noiembrie, că MLS rămâne o ”opțiune mare” pentru el, adăugând că se vede capabil să cucerească SUA, așa cum a făcut cu Europa.

15 goluri a marcat Zlatan pentru United în 25 de partide jucate în Premier League și 25 de goluri în 30 de meciuri, în toate competițiile.