• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Marea teamă ca Paul Pogba, internaționalul francez în vârstă de 24 de ani, să se expusă unei noi accidentări i-a determinat pe șefii lui Manchester United, în frunte cu managerul ei Jose Mourinho, să-i interzică fotbalistului să mai practice și alte sporturi în timpul lui liber.

Manchester United i-a interzis lui Paul Pogba să mai practice baschetul în timpul lui liber pentru a preveni orice alte accidentări. Mijlocaşul de 24 de ani s-a accidentat pe 12 septembrie, în prima repriză a meciului cu FC Basel din Liga Campionilor, şi a ratat ultimele patru partide ale "diavolilor roşii". Paul Pogba, mijlocașul lui Manchester United, va lipsi "pe termen lung" din cauza accidentării la coapsă pe care a suferit-o și conducerea clubului i-a transmis să nu mai practice alte jocuri pentru a preveni alte accidentări sau pentru a nu fi pus în cazul în care să-i recidiveze alta mai veche.

Ei cred de asemenea că practicarea baschetului în timpul liber a contribuit la această accidentare. El este în această perioadă în Statele Unite ale Americii unde se reface după accidentare. Internaționalul francez este un mare fan al NBA-ului și este prieten cu mai mulți baschetbaliști din această divizie.