• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Conducerea lui Arsenal va reconsidera rolul lui Arsene Wenger la finalul sezonului, a declarat, joi, tehnicianul francez, cu ocazia adunării generale anuale a clubului, scrie BBC.

În vară, Wenger şi-a prelungit cu doi ani contractul cu Arsenal, pe care o antrenează din 1996. În ciuda faptului că a semnat o nouă înţelegere, managerul de 68 de ani a confirmat că şefii grupării londoneze vor discuta rolul său la finalul sezonului.

"Vreau să văd ce gândeşte conducerea despre randamentul meu. După aceea vom vedea încotro ne îndreptăm", a spus Wenger, care a adăugat că până acum a dorit întotdeauna să-şi respecte contractele.

"Tunarii" au încheiat pe locul 5 ultima ediţie de campionat, ratând după mult timp calificarea în Liga Campionilor, iar fanii au cerut plecarea lui Wenger.

Arsenal a terminat la 18 puncte de campioana Chelsea, pe care a învins-o însă în finala Cupei Angliei.

Wenger le-a spus joi acţionarilor că actuala echipă a lui Arsenal are "ceva special" şi că e optimist în privinţa şanselor de succes în acest sezon.

În final, tehnicianul francez a precizat că "indiferent ce se va întâmpla într-o zi, voi iubi mereu acest club şi voi fi fanul său".