• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

După scandalul din jurul lui Wayne Rooney, criticat aspru după ce a apărut în câteva poze compromițătoare în urma meciului cu Scoția, apele se agită din nou la naționala Angliei.

Doi jucători exponențiali ai naționalei și ai liderului din Premier League, Jordan Henderson și Adam Lallana, au fost prinși că au petrecut până târziu în noapte într-un club de striptease, cu puțin timp înaintea meciului cu Spania, unde primul dintre ei a fost și căpitan.

Acum, cei doi jucători riscă sancțiuni atât la națională, cât și la Liverpool, clubul de care aparțin, chiar dacă Federația și oficialii echipei nu au comentat incidentul.

Distracția celor doi a avut loc într-un club din Bournemouth, la peste 130 de kilometri de hotelul în care erau cantonați alături de colegii lor din naționala Angliei, potrivit britanicilor de la The Sun. Au ajuns acolo în jurul orei 23:00 și au rămas până după miezul nopții, cu mai puțin de două zile înaintea meciului.

"Lallana vine des aici, toate fetele știu. Uneori aduce și alți jucători de la Liverpool", a spus o sursă din cadrul clubului, potrivit publicației citate.

Englezii au demarat o anchetă în cazul lui Rooney, după ce atacantul de la Manchester United și-a cerut iertare pentru că a apărut beat în fotografiile unor nuntași care petreceau la hotelul unde era cazat lotul Angliei. După acest caz se poate ajunge chiar la o soluție fără precedent în Anglia: Federația intenționează să le interzică jucătorilor să iasă noaptea şi să consume băuturi alcoolice, în timp ce se află la lot.