• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Zlatan Ibrahimovic, starul de la Manchester United, i-a acordat un interviu fostului internaţional francez Thierry Henry. Suedezul în vârstă de 36 de ani a fost întrebat la un moment dat de ce nu este pictat și el pe unul dintre pereții unei săli alături de alți fotbaliști ai lui United, iar răspunsul a fost unul cât se poate de memorabil.

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic doreşte să câştige titlul de campion al Angliei cu Manchester United în acest sezon, acesta fiind motivul pentru care a decis să se întoarcă la gruparea de pe Old Trafford, de care se despărţise în vară. ”Tot ceea ce am început în cursul primului meu sezon, trebuie să se finalizeze în cel de-al doilea", a declarat Zlatan, într-un interviu acordat fostului internaţional francez Thierry Henry, care lucrează în prezent pentru postul de televiziune Sky Sports.

În cadrul aceluiași interviu, fostul internaţional francez l-a întrebat pe interlocutorul său de ce nu este nicio imagine cu el pe peretele sălii de la United, locul unde filmau. Răspunsul genial dat de suedez a venit imediat și a fost cât de poate de amuzant.

”De ce nu e poza ta nu e pe zid”, a întrebat Henry, la care Ibra i-a răspuns: ”Știi de ce nu e? Pentru că ei încă nu știu cum arată chipul Lui Dumnezeu”.

În vârstă de 36 ani, Zlatan Ibrahimovic a câştigat patru titluri consecutive de campion al Franţei cu Paris Saint-Germain, înainte de a se alătura antrenorului portughez Jose Mourinho la Manchester United, în vara anului trecut. El a reuşit să înscrie 28 de goluri în 46 de meciuri, însă sezonul său a fost întrerupt brusc în luna aprilie 2017, când a suferit o ruptură de ligamente la genunchi, în cursul unui meci din semifinalele Europa League, competiţie câştigată de echipa sa.

Operat cu succes în Statele Unite, Ibrahimovic şi-a continuat recuperarea la clubul Manchester United, cu care nu se mai afla sub contract de la finalul sezonului trecut, iar în luna octombrie a semnat un nou acord cu trupa lui Mourinho. Suedezul se pregăteşte acum să-şi facă revenirea pe gazon luna viitoare.