• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Antonio Conte a râs cu poftă, atunci când a fost întrebat despre declaraţiile din ultimul timp ale lui Diego Costa. Atacantul a afirmat că Chelsea l-a tratat ca pe "un criminal".

Tehnicianul italian nu s-a putut abţine şi s-a amuzat aproape un minut în faţa jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă dinaintea meciului Tottenham - Chelsea pe seama "subiectului Costa".

"Vă pot spune că toată lumea de la Chelsea ştie foarte bine ce s-a întâmplat sezonul trecut cu Diego. Acel interviu e amuzamt. Nu sunt interesat să continui acest subiect. Repet: pentru mine, a rămas în trecut", a declarat Conte.

Fotbalistul de 28 de ani susţine că a fost exclus din lot şi a acuzat conducerea clubului că nu îl lasă să meargă la Atletico Madrid, fosta sa echipă.

Chelsea l-a obligat pe Costa să se prezinte la echipă, dar internaţionalul spaniol a refuzat, susţinând că nu mai are de gând să se întoarcă pe Stamford Bridge, din cauza modului în care a fost tratat.

"Nu am vrut să plec, însă trebuie să o faci atunci când antrenorul nu te vrea. Ideea mea era să merg la Atletico Madrid, să mă antrenez pentru a fi în formă pentru Cupa Mondială, însă aş prefera şi să stau în Brazilia un an fără să joc chiar dacă Chelsea nu-mi va plăti salariul în această perioadă.

Ei voiau să mă antrenez cu echipa de rezerve, fără să am acces la echipamentele primei echipe sau fără să intru în contact cu jucătorii de acolo. Nu este corect, nu sunt un criminal. Le-am spus celor de la Chelsea că dorinţa mea este să merg la Atletico, însă ei vor să mă vândă în China. De ce nu mă lasă să plec dacă nu mă vor?", a declarat Diego Costa.